Avís

MeteoPremià es posa en funcionament el dia 23 d'Abril de 2006, i té l'objectiu de ser un lloc web bàsicament de caràcter informatiu i alhora d'apropar la meteorologia al públic en general. Actualment es recullen dades meteorològiques de diverses estacions de la zona, especialment del terme municipal de Premià de Mar, però també en l'àmbit comarcal del Maresme (Òrrius). També disposem d'un observatori meteorològic a Bolvir (La Cerdanya).

Les imatges captades amb les càmeres web tenen la finalitat d'informar de forma còmode, instantània i visual de l'estat del cel.

MeteoPremià està obert a col·laboracions amb tots els observadors i observatoris meteorològics, així com amb les entitats o mitjans que n'estiguin interessats.

Les dades meteorològiques són per utilitzar-les, no per amagar-les. Conèixer el temps i el clima d'una zona pot ser de gran utilitat i alhora ajudar a molta gent. Totes les dades, fotografies i textos de MeteoPremià, poden ser utilitzats sempre que se'n citi clarament la font (www.meteopremia.com o bé meteo.premia.cat), se'n faci un bon ús i no se n'obtingui un benefici econòmic.

Sovint s'inclouen enllaços a pàgines externes sobre les quals MeteoPremià no té cap control, i per tant, se'n declina tota la responsabilitat.

MeteoPremià és un projecte personal iniciat l'any 2006, i no està lligat a cap entitat o institució.
Col·laboren en l'enviament de dades a la xarxa: Marina Port Premià, Ajuntament d'Òrrius, i Port Fòrum Barcelona.

Per a més informació, podeu dirigir-vos a: marcllach@telefonica.net.

 

 

Torna a l'índex