AvÝs

MeteoPremiÓ es posa en funcionament el dia 23 d'Abril de 2006, i tÚ l'objectiu de ser un lloc web bÓsicament de carÓcter informatiu i alhora d'apropar la meteorologia al p˙blic en general. Actualment es recullen dades meteorol˛giques de diverses estacions de la zona, especialment del terme municipal de PremiÓ de Mar, per˛ tambÚ en l'Ómbit comarcal del Maresme i del VallŔs mÚs proper.

Les imatges captades amb les cÓmeres web tenen la finalitat d'informar de forma c˛mode, instantÓnia i visual de l'estat del cel i del mar.

MeteoPremiÓ estÓ obert a colĚlaboracions amb tots els observadors i observatoris meteorol˛gics, aixÝ com amb les entitats o mitjans que n'estiguin interessats.

Les dades meteorol˛giques sˇn per utilitzar-les, no per amagar-les. ConŔixer el temps i el clima d'una zona pot ser de gran utilitat i alhora ajudar a molta gent. Totes les dades, fotografies i textos de MeteoPremiÓ, poden ser utilitzats sempre que se'n citi clarament la font (www.meteopremia.com o bÚ meteo.premia.cat), se'n faci un bon ˙s i no se n'obtingui un benefici econ˛mic.

Sovint s'inclouen enllašos a pÓgines externes sobre les quals MeteoPremiÓ no tÚ cap control, i per tant, se'n declina tota la responsabilitat.

MeteoPremiÓ Ús un projecte personal, sense Ónim de lucre, iniciat l'any 2006, i no estÓ lligat a cap entitat o instituciˇ.
ColĚlaboren en la instal.laciˇ i l'enviament de dades a la xarxa: Marina Port PremiÓ, Ajuntament d'Ďrrius, Vivers Salicru de Vallgorguina i Port F˛rum Barcelona.

Per a mÚs informaciˇ, podeu dirigir-vos a: marcllach@telefonica.net, o bÚ al twitter: @meteo_premia.

 

 

Torna a l'Ýndex